Onderneming

AMMCO volgt sinds 1998 permanent de media op. We focussen op de mediaproducties die u aanbelangen.

Gisteren was dat de klassieke geschreven pers, vandaag is dat het hele arsenaal van supports die de toon zetten in de mediawereld, van het meest volwaardige papieren magazine tot de meest uitgekiende tweets.

Onze diensten

Mediamonitoring is ons vak. Opteer ervoor om de vinger aan de pols te houden en de impact van uw onderneming in de media te volgen dankzij onze mediabewaking.

Wij hebben een stevige en strakke reputatie opgebouwd in de analyse van mediaproducties. U vindt de voordelen ervan hier.

Uw voordelen

Waarom zou u werken met AMMCO?
Omdat wij een hele scala voordelen/vaardigheden hebben ontwikkeld die onze dienstverlening competitief maken.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen en waarom u ons kunt vertrouwen.

Onderneming – Wie zijn we?

AMMCO volgt sinds 1998 permanent de media op. We focussen op de mediaproducties die u aanbelangen. Gisteren was dat de klassieke geschreven pers, vandaag is dat het hele arsenaal van supports die de toon zetten in de mediawereld, van het meest volwaardige papieren magazine tot de meest uitgekiende tweets.

Onze tijdlijn met enkele markante data

Geschreven pers
1998-2002

We leggen ons vooral toe op de geschreven pers. Het werk verloopt vooral manueel.

Web
2003-2006

We bieden de verwerking van websites aan en maken de overstap naar de digitalisering van onze data.

Sociale media & analyses
2007-2011

We bieden de klant meer nauwkeurigheid, meer content, meer mogelijkheden. Met de opkomst van de sociale media neemt AMMCO deze extra content natuurlijk mee in het aanbod.

Nieuwe entiteit
2012

Terwijl de wereld in de greep blijft van de crisis van 2008, zetten we ons traject, onze investeringen en onze strategie verder. AMMCO wordt een naamloze vennootschap.

Real Time Monitoring
2017

Dankzij de technologische evolutie, zoals spraakherkenning, kunnen we een gerichte dienst van RT Monitoring bieden. We richten ons hierbij 24/7 op radio- en televisiereportages en op online sites. Ideaal wanneer er zich een crisis voordoet.

Geanalyseerde publicaties in de geschreven pers

Gefilterde websites

Radio/televisie zenders

Uitzendingen per week

Onze diensten

Monitoring
van de geschreven pers

De kerntaak waarmee het allemaal begon!

Peilen, zoeken, pinnen, inventariseren, overbrengen … Onze medewerkers lezen de publicaties van naald tot draad om hun werk naar behoren te kunnen doen. Voor de geschreven pers geldt deze regel nog altijd. Alleen de vaardigheden van onze medewerkers waarborgen een onberispelijke analyse.

Monitoring
van radio en televisie

We kennen de impact van de live media maar al te goed.

De eenvoud van de uitzending voor een groot publiek kan de perceptie zeer gunstig, maar tegelijk ook zeer schadelijk maken, naargelang van het geval. Hoe dan ook glipt er bij ons niets door de mazen van het net. We beluisteren, bekijken en bezorgen u het kleinste stukje informatie over u … in real time.

Monitoring
van het internet en de sociale media

Dit zijn de kanalen die het grootste risico op controleverlies vormen.

Wij bewaken eveneens die gevaarlijke zone. Ook daar kunt u rekenen op een nauwkeurige reporting van alles wat er over u wordt verteld … met een verrassende reactiviteit.

Monitoring
Clipview

Onze reportings nemen vele vormen aan.

Zoals e-mails, notificaties, periodieke dashboards enz. En op ClipView, ons elektronisch werkplatform dat u kunt raadplegen, vindt u alle zoekresultaten en de bijhorende analyses. Dat platform wordt door onze medewerkers aangevuld zodra er een pertinente informatie werd geselecteerd.

Uw voordelen

Vertrouwen op AMMCO,
dat is gebruik maken van een hele waaier voordelen.

Lees ze hier!

Uw voordelen

Het gebruikscomfort

We denken continu na over de ergonomie van onze supports. De controle-interface die u wordt bezorgd moet helder, overzichtelijk en snel leesbaar zijn. Zowel de kernwoorden als de financiële informatie moeten duidelijk aan bod komen (Ad Value). Ons ClipView platform, dat al uw zoekresultaten en statistieken bundelt, beantwoordt aan diezelfde criteria in termen van helderheid en gebruiksvriendelijkheid. Ons werk moet uw activiteit ondersteunen. En als we informatie doorsturen, is het niet de bedoeling dat ze uw activiteit op de ene of de andere manier afremt. Ook daar waken wij over.

De opvolging van onze klanten

Wanneer wij, bij AMMCO, onze handtekening onder een contract zetten, dan leggen wij onze verantwoordelijkheid en onze reputatie in de balans. Niets is verworven zolang wij ons werk niet tot in de puntjes hebben afgeleverd. Ons werk, dat is u begeleiden. Hebt u een vraag? Wij antwoorden dezelfde dag nog. Al onze voorwaarden zijn glashelder en u neemt elke beslissing met volle kennis van zaken.

Tailor-made service

Media, formats, lengte, uren, alerts enz. U kiest volledig zelf de opties die u wenst. Wij zorgen ervoor dat onze dienstverlening naadloos aansluit bij wat u echt wilt en echt nodig hebt. Reken op onze ervaring om u te gidsen en u echt maatwerk te bieden, het DNA van AMMCO.

Flexibiliteit

Dat is de logische tegenhanger van onze vaardigheid in het verstrekken van maatwerk: we moeten kunnen evolueren op de golven van eventuele veranderingen in uw strategie of in uw dagelijkse beperkingen. Wij passen ons aan zodra dat nodig is. Flexibel zijn, dat betekent u de beste service verlenen.

Spitstechnologieën

Door de continue evolutie op de mediamarkten, moeten we ook op technologisch vlak de juiste tred aanhouden. Er is een wereld van verschil tussen de beginjaren, waar alle papieren pers manueel werd gelezen, en de spraakherkenning van de podcasts vandaag. Maar wij blijven investeren om steeds mee te zijn met de modernste tools.

Een gewaarborgde ROI

Alle voordelen die hier worden belicht, dienen uiteindelijk maar één doel … een gewaarborgde return on investment voor u, meteen het beste bewijs van het nut en de efficiëntie van het werk bij ons. Trouwens, wij berekenen voor alle zoekresultaten, print – online en audiovisueel, de publicitaire waarde. Op die manier is ook uw visibiliteit in termen van ROI gewaarborgd.

Een globale analyse

Uw aanwezigheid slechts gedeeltelijk kennen op, waar is dat goed voor? Wij willen een volwaardige dienst verlenen. Daarom analyseren wij wat er over u wordt gepubliceerd in de klassieke geschreven pers, op de online informatiesites, op de radio en de televisie en recentelijk ook op de sociale media … waar heel wat informatie de revue passeert! Niets ontsnapt aan ons waakzaam oog (en oor) en alles wordt u gerapporteerd.

Vertrouwen

Het ene brengt het andere met zich mee. We bewijzen u snel dat onze medewerkers gedisciplineerd en efficiënt zijn. U focust op uw kernactiviteit, terwijl wij in alle stilte voortwerken. Onze alerts en regelmatige rapporten leren u trouwens dat we nooit ver weg zijn … AMMCO is een betrouwbare commerciële partner met een onberispelijke dienstverlening, die zijn waarden deelt met zijn klanten.

AMMCO NV/SA

T +32(0)16 443 600 | F +32(0)16 440 056
info@ammco.be | www.ammco.be
Aarschotsesteenweg 147 | 3111 Wezemaal

VAT BE 0842.156.473
KBC IBAN BE03 7340 3824 4984

2 + 3 =

AMMCO NV/SA

Aarschotsesteenweg 147
B-3111 Wezemaal

VAT BE 0842.156.473

info@ammco.be

Tel : +32 (0) 16 44 36 00